Open eetcafé Haalderen

gaat weer van start

HAALDEREN - Na een lange periode van gesloten zijn gaan we weer starten met het open eetcafe in Haalderen. Als vanouds is dat telkens weer in de oneven weken. 

Voorlopig zijn de volgende datums gepland: 28 oktober, 11 november, 25 november, 9 december. 23 December is voorlopig onder voorbehoud en zal in gezamenlijk overleg besloten worden. De opzet van het eetcafé is om samen gezellig te tafelen en niet thuis alleen of met een partner te eten. Er is altijd voldoende gesprekstof en onder het eten kan men elkaar soms ook de nodige steun en ondersteuning bieden.
Telkens wordt afgesloten met een kopje koffie of thee. De kosten zijn 5,00 euro per keer volgens de richtlijnen van de Stichting Welzijn Lingewaard. "U kunt zich als deelnemer melden op de maandagmiddag vooraf aan het eetcafé op het telefoonnummer van De Tichel: 0481 464409. Ook kunt u zich mondeling aanmelden tijdens openingstijden van het dorpshuis. Een deelnemerslijst is daar aanwezig. Er worden maximaal 24 personen toegelaten. Onze vrijwiligsters Helga, Riet en Ans zullen weer voor smakelijke maaltijden zorgen en hopen op gezellige bijeenkomsten in de komende donkere dagen."