Afbeelding

In november tien procent korting op de eerste pedicurebehangeling bij Perfect Skin & Beauty

HUISSEN Met goed verzorgende pijnvrije voeten wordt lopen en bewegen een stuk makkelijker en plezieriger. Om uw voeten in conditie te houden verdienen ze regelmatig extra aandacht. Dit geeft ontspanning en een verzorgd uiterlijk. Maar het is ook belangrijk om pijnlijke problemen te verhelpen en te voorkomen, bijvoorbeeld als gevolg van een staand beroep of medische aandoening...

Voetverzorging is dus, in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen overbodige luxe. Bij de Perfect Skin & Beauty krijgen uw voeten de aandacht die ze verdienen. Vanaf 4 november komt Silvia het team versterken en zal zij uw voeten verzorgen.

“Ik luister naar jouw wensen, denk met je mee en geef advies indien nodig. Laten we samen jouw voeten de aandacht geven die ze verdienen.”
Gezonde voeten vormen de basis van een fit en vrij te bewegen lichaam. We vinden het allemaal vanzelfsprekend dat onze voeten ons overal naartoe dragen. Bij problemen met onze voeten verandert ongemerkt ook onze houding, waardoor je zelfs rug-, nek-, heupklachten en/of hoofdpijn kunt ervaren. Oftewel: het lichaamsdeel dat het verste van ons afstaat, vervult een van de belangrijkste functies. Dat verdient wel wat meer aandacht, vindt u ook niet?

Silvia is sinds 1999 een gediplomeerde pedicure met veel praktijkervaring en staat voor persoonlijke aandacht en zorg voor handen en voeten door middel van pedicure en manicure. Bij Perfect Skin & Beauty staan we echt voor jou klaar. Wij zijn pas tevreden als jij met een lach de deur uitgaat.
Je kan bij Perfect Skin & Beauty terecht voor de volgende behandelingen; Volledige voetbehandeling, Nagels knippen, Eelt verwijderen. Kloven behandelen, Likdoorn behandelen, Andere ongemakken, zoals schimmel, kalknagels et cetera, Ontspannende voetmassage, Ontspannende hotstonemassage van de onderbenen, Nagels lakken in mooie kleurtjes.

Boek nu je afspraak in november en ontvang tien procent korting op je eerste pedicurebehandeling. Boek via App 06 53306334 of info@perfectskinenbeauty.nl.