Expositie van het kunstenaarsechtpaar Jansen.

Algemeen

LENT - Op 13 en 14 november wordt er een dubbele expositie verzorgd door het kunstenaarsechtpaar Joop Jansen en Beppy Jansen-Lusing. Deze vindt plaats in De Dorpsschuur in Lent.

Joop maakt al 20 jaar schilderijen. De meest recente werken van Joop zijn abstracte schilderijen uitgevoerd in olieverf. Hij streeft ernaar om een vrije expressie weer te geven met veel kleuren.
Het overschilderen van diverse lagen is onderdeel van het proces. Door mes techniek te variƫren en het gebruik van pure verf geeft een verrassend effect.

Beppy maakt vanaf 2019 glaskunst. Zij houdt zich bezig met glasfusion. Deze vorm van glaskunst kun je op veel verschillende manieren vorm geven. Wat zij vooral op de expositie wil laten zien zijn kerstobjecten. Denk daarbij aan kerstbomen van glas en stalletjes en kerstversieringen in veel mooie kleuren. Ook zijn er objecten voor in huis en in de tuin te bewonderen. Daarnaast worden er sieraden van glas en zilver tentoongesteld.

Als u belangstelling heeft kom dan gezellig langs op zaterdag 13 of zondag 14 november. Beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur in De Dorpsschuur aan de Oosterhoutsedijk 29 in Lent.