Appelvink.
Appelvink. Foto: VVOO/jdh

Vogeltentoonstelling Vogelvereniging Onder Ons Gendt

Algemeen

GENDT - Vogelvereniging Onder Ons bestaat sinds 1967 en heeft ruim veertig leden. Dit jaar kan er eindelijk weer door de leden een tentoonstelling georganiseerd, waar natuurlijk iedereen welkom is. 

Vorig jaar bleek dat door Covid19 helaas niet mogelijk. De entree is gratis. Op deze show zijn diverse vogels te bewonderen zoals kanaries, parkieten, Europese cultuurvogels en diverse soorten tropische vogels. Er zullen ook leden van de bij de ‘streek’ aangesloten vogelverenigingen deelnemen aan de tentoonstelling.

“Op vrijdag 5 november zal om 20.00 uur de tentoonstelling geopend worden en zullen wij samen extra aandacht geven aan onze jubilarissen, leden die 25 jaar of langer lid zijn van onze vereniging.” De verkoopafdeling van vogels zal zoals altijd gevuld zijn met prachtige vogels. Daarnaast is er een tombola met leuke prijzen voor groot en klein. 

De openingstijden zijn: vrijdag 5 november van 20.00 tot 22.00 uur; zaterdag 6 november van 10.00 tot 22.00 uur; zondag 7 november van 10.00 tot 17.00 uur.