Lokale Cliëntenraad Gendt.
Lokale Cliëntenraad Gendt. Foto: Jos Niels

Lokale Cliëntenraad Sint-Jozef Gendt zoekt versterking!

Algemeen

GENDT - Een gezellig samenzijn van de Cliëntenraad van verpleeg- en verzorgingshuis Sint-Jozef Gendt (RijnWaal Zorggroep) vond in oktober plaats ter gelegenheid van het afscheid van Bets Pere en Ria Jansen. Bets en Ria werden bedankt voor hun jarenlange inzet! Het vertrek van Bets en Ria betekent ook dat de cliëntenraad op zoek is naar nieuwe leden.

“Wilt u ook een bijdrage leveren aan de kwaliteit van wonen en zorg van de bewoners van Sint-Jozef? Vindt u het daarnaast leuk om mee te denken met onze organisatie om de best mogelijke zorg te kunnen leveren aan onze cliënten? Dan zoeken wij u! Door middel van de lokale cliëntenraad in Gendt kunt u bijdragen aan het leefplezier van de bewoners van Sint-Jozef. Ook voor locatie Sint-Jozef in Lent zoeken wij nieuwe leden voor de cliëntenraad.

Het kost ongeveer zes uur per maand en u helpt onze cliënten van Sint-Jozef en RijnWaal Zorggroep hier enorm mee. We zijn op zoek naar mensen die affiniteit hebben met onze doelgroep en frisse energie hebben om samen ons voor deze doelgroep in te zetten. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op Elisabeth Sohl (ambtelijk secretaris) e.sohl@rijnwaal.nl. Zij zal met u de mogelijkheden bespreken.”