De seizoensactiviteiten van Tweestroom

Algemeen

GENDT - Naast de kernactiviteit volleybal heeft Tweestroom ook verenigings specifieke activiteiten. Hiervoor is voor dit seizoen een Activiteitenkalender opgesteld die men hopelijk, zonder corona interventie, in zijn geheel mag beleven. 

“Zoals eerder al onder uw aandacht gebracht draait momenteel de Speculaaspoppenactie op volle toeren. Vergeet niet deze verrukkelijke speculaaspoppen via onze website te bestellen welke dan in het weekend van 20 november gratis worden thuisbezorgd. Maar er is meer. Voor de jeugd is er een spelletjes-avond, Pietentraining, jeugdkamp en Weekendtoernooi. De ouderen vieren op het 4 seasons feest 15 jaar Tweestroom, bakken aan het eind van het jaar weer oliebollen en spelen het traditionele nieuwjaarstoernooi en eindtoernooi. Maar het hoogtepunt wordt natuurlijk het Kersenfeest 2022 welke we samen met de Winkeliers Vereniging Gendt gaan organiseren.”

De wedstrijden

In de vakantieweek waren er toch nog enkele wedstrijden. Bij Heren 1 wil het kwartje nog niet naar de goede kant vallen. Thuis tegen Pegasus 6 werd er in de sets wel meer gescoord maar kwam men niet tot setwinst (0-4) Dames 3 speelde een boeiende pot waarbij ze een set met 37-35! uit het vuur sleepte en met 3-1 van Heyendaal 12 wonnen. Dames 4 maakte het zichzelf moeilijk. Na de eerste 2 sets te winnen tegen Atalanta 4 verloren ze de volgende 2. De beslissende set wonnen ze toen met 15-0! (3-2) De meisjes van JB2 hebben zich een nieuw doel gesteld. Na 4-0 verlies tegen AETOS JB2 staat hun teller op +44. Daar willen ze de volgende keer boven zitten. “Meer weten of meedoen? Kijk dan op www.tweestroomsv.nl.”