Nieuws van bridgeclub Gendt

Algemeen

GENDT - Na ongeveer anderhalf jaar vanwege Covid-19 niet in clubverband te hebben gespeeld, gingen de deuren van de Klok Horeca in Gendt in de maand september 2021 weer open voor de bridgeavonden van de club. Om weer te wennen en het ‘thuisgevoel’ te krijgen werden in die maand de eerste speelavonden vrije avonden en geen competitie-avonden. Met ingang van de nieuwe competitieronde werd het aantal speellijnen veranderd van drie in twee: de A-lijn en de B-lijn.

En toen werd het eindelijk oktober en kon de competitie weer beginnen. De vier competitieavonden werden in deze maand gehouden. Op dinsdag 26 oktober was de vierde en laatste avond van de ronde. In de A-lijn eindigden op de eerste plaats: Ellen Groenen en Jannie van de Werken, op de tweede plaats: Nico en Toos van Alst en op de derde plaats: Piet Boeijen en Riet van der Velde.

In de B-lijn werden eerste: Thea Cornelissen en Bets Ekels, tweede: Bert Brand en Harry van den Brink en derde: Harrie Gerrits en Ruud Vos. Deze drie paren promoveerden daarmee naar de A-lijn.

Lijkt het bridgespel u ook wat? De bridgeclub Gendt biedt u de mogelijkheid het te leren middels een bridgecursus. Tevens is er een cursus als u behoefte heeft aan verbetering van uw bridgespel. Alle informatie hierover en ook andere wetenswaardigheden staan op www.bridgeclubgendt.nl.