Dries Koppejan: “Wij laten hier eerlijke producten zien. Als je die eenmaal hebt gevoeld, wil je geen ander meer hebben.” (foto: Sjaak Veldkamp)
Dries Koppejan: “Wij laten hier eerlijke producten zien. Als je die eenmaal hebt gevoeld, wil je geen ander meer hebben.” (foto: Sjaak Veldkamp) Foto: Sjaak Veldkamp

Nieuwe winkel met Fellhof-

producten in Nederland

GENDT - In 2015 trok Dries Koppejan als ondernemer met Merino wollen producten van Fellhof langs de winkels. Beide partijen hebben de samenwerking verstevigd. Koppejan is nu officieel Fellhof-dealer voor particulieren en bedrijven in Nederland en België. Zijn nieuwe winkel in Gendt is het hart van duurzaamheid en natuurlijke producten. Merinowol is de basis. Het dealerschap is ondergebracht bij zijn bedrijf Lifestyle & Wol. In het pand zit ook Dock16. Een cadeauparadijs waar shoppen al een beleving is.

De nieuwe Fellhofshop toont bijvoorbeeld pantoffels, sokken, outdoorschoenen, handschoenen, kleding, interieur, koeienhuiden, schapenvachten en unieke decoratieve producten. Het geeft de bezoeker een natuurlijke en warm gevoel, zegt Dries Koppenjan. “Wij laten hier eerlijke producten zien. Als je die eenmaal hebt gevoeld, wil je geen ander meer hebben. Ik kan alleen maar zeggen, ervaar het zelf.”

Vanaf de kennismaking is het vertrouwen in het Oostenrijkse familiebedrijf alleen maar gegroeid, weet Koppenjan. Het kwaliteitsprincipe is bij Fellhof en Lifestyle & Wol stevig verankerd. “Kwaliteit is elke dag ons doel en de basis van elke stap in ons werkproces. Kwaliteit is voor ons geen toeval, maar een permanent verbeteringsproces”, zegt Fellhof op zijn beurt.

Het Merinoschaap wordt geprezen om de kwaliteit van de wol. Honderd procent Merinowol is een zacht product. Het reageert op je lichaamstemperatuur, zomer en winter.” Wol isoleert de lichaamswarmte, maar laat in de zomer de lichaamswarmte door.”

Henri Dunantstraat 16 Gendt, 06 19841318. www.lifestyleenwol.nl.