Kinderdorp Bemmel

BEMMEL - September 2020...het gaat niet door! Zoals zoveel evenementen is er een no-go voor Kinderdorp Bemmel. Zwaar teleurgesteld bestuur, hier en daar vloeit een traan en een paar dagen heerst er een verdrietige sfeer.

Na een paar dagen gaan de schouders er weer onder in de hoop dat het volgend jaar dan maar zou moeten. Alle voorbereidingen gaan onverminderd door, vergaderingen worden gehouden, schema's uitbedacht en activiteiten georganiseerd. September 2021...Ja! Ze mogen! Vol enthousiasme gaat het bestuur verder met de laatste loodjes. En dan oktober 2021...herfstvakantie. Dagelijks ga ik even kijken, als toeschouwer. Mijn kinderen zijn geen deelnemers meer maar vrijwilliger en bestuurslid. Als ik rond loop en al die kinderen zie rennen, spelen, genieten, soms effe ruzie maken, nieuwe vriendjes maken, buiten zijn, nieuwe dingen leren dan schiet ik soms even vol. Genieten met een hoofdletter G. Dit wordt toch maar mooi tot in de puntjes verzorgd voor deze groep kinderen. Elk jaar een nieuw thema, nieuwe activiteiten, oude favorieten, samen eten maar vooral samen genieten! Zelfs de weergoden helpen mee.

In deze tijden beseffen we eens te meer dat dit dan voor 'onze' kinderen toch fantastisch is. Ik hoop dat ik voor alle deelnemende kinderen en hun ouders mag spreken, maar zeker komt dit uit vanuit mijn gevoel. Bestuur, vrijwilligers maar natuurlijk ook alle sponsoren die zonder hun giften dit niet mogelijk kunnen maken Bedankt! Het zag er weer fantastisch uit, hopelijk tot volgend jaar.