Theaterkerk Bemmel. (foto: Hans Rutgers)
Theaterkerk Bemmel. (foto: Hans Rutgers) Foto: Hans Rutgers

Open huis Theaterkerk Bemmel

BEMMEL - Op 6 november viert de Theaterkerk Bemmel haar vijfjarig jubileum met een gezellige open middag voor iedereen. In 2021 is het vijf jaar geleden dat de Theaterkerk Bemmel haar deuren opende. Al vijf jaar is de grotendeels door vrijwilligers tot theater omgebouwde kerk het cultureel middelpunt van Bemmel en omstreken.

Op de open middag zullen verschillende muziekgezelschappen van de SMB muziek maken: De Blues Band, Harmonie UDI, Big Band Bemmel en de Rotweilers zorgen voor de feestelijke klanken. TOP laat door middel van veel verschillend beeldmateriaal zien wat de mogelijkheden zijn van de Theaterkerk, vaste gebruikers Theaterschool Hakoena en uitvaartverzorging Constantijn Koen dragen ook bij aan het laten zien van de mogelijkheden in de Theaterkerk. Ook loopt er een goochelar rond. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om je te laten schminken en kan je coole tattoo's laten zetten.

De nieuwe horeca-exploitanten Robin en Michel bieden de bezoekers graag een kopje koffie/thee met iets lekkers aan. "Zien we u zaterdag in de Theaterkerk? U ben van harte welkom van 14.00 tot 17.00 uur." Voor binnenkomst is het laten zien van uw corona-toegangspas verplicht.

In de avond is er een feestavond voor alle vrijwilligers van de Theaterkerk, SMB en TOP.