Nederland, Amsterdam, 29 januari 2019,. Bert Keizer, schrijver, arts, filosoof. Foto & copyright: Werry Crone, Vleuten(foto: Werry Crone)
Nederland, Amsterdam, 29 januari 2019,. Bert Keizer, schrijver, arts, filosoof. Foto & copyright: Werry Crone, Vleuten(foto: Werry Crone)

Arts-geriater Bert Keizer te gast

in tweede Funeraire Salon

HUISSEN - Op woensdag 10 november om 20.00 uur is arts-geriater, filosoof en schrijver Bert Keizer tweede gast en spreker in de Funeraire Salon. De locatie is voor één keer niet in de Rouwhuiskamer. Wegens de grote belangstelling is de lezing in de Kapel van het Dominicanenklooster in Huissen (ingang Kloosterlaan). 

Bert Keizer vertelt over het leven en werken in het verpleeghuis en euthanasievraagstukken. De toegang is gratis. Voor déze lezing graag aanmelden vóór 6 november (info@tumulus.nl of 026 3258440).

Keizer: “De beste jaren van je leven zijn die waarin je denkt dat de beste jaren van je leven nog moeten komen.” Hij heeft jarenlange ervaring als verpleeghuisarts en stervensbegeleider en vertelt over de toepassing van (medische) zorg in Nederland en in het bijzonder dat van de oudere medemens. Vanuit zijn werk in de levenseindekliniek, deelt hij zijn gedachten en ervaringen over het vrijwillig beëindigen van het leven.

Eveline Rosenhart
De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Eveline Rosenhart, celliste van het Phion (voorheen Het Gelders Orkest). De celliste speelt regelmatig op uitvaarten en herdenkingsdiensten. De diepe, warme klanken van haar cello bieden de ruimte om emoties te laten spreken.

Funeraire Salon
Uitvaartondernemers Cunera Schaapveld (Tumulus Uitvaart) en Britt van Uem (Sonsdaal Uitvaartzorg) geven in de Funeraire Salon boeiende en spraakmakende sprekers het woord over thema’s rondom de dood. U kunt zich voor één of meerdere lezingen aanmelden info@tumulus.nl of 026-3258440:
13 januari (vol) en 20 januari: Natascha Dröge-Steenbergen, notaris, over nut en noodzaak van het (levens)testament. 14 april: Marinus van de Berg, verpleeghuispastoor en schrijver over zorg, rouw en verlies. 9 juni: Open Huis

"Deze avond valt onder een evenement. Wij vragen u de QR-code mee te nemen.
Voor meer informatie: Tumulus Uitvaart 026-3258440 of info@tumulus.nl."