Afbeelding
Foto:

Halloween Griezeltocht

in Bemmel groot succes!

BEMMEL - Ondanks de regen waren er toch zo'n 350 kinderen en ouders op pad voor de eerste editie van de Halloween Griezeltocht in Bemmel.

De een nog mooier verkleed dan de ander. Op de route kwamen zij verschillende figuranten tegen, de een nog enger dan de ander. Ook mocht er bij veel huizen aangebeld worden voor 'Trick or Treat'. Wat hadden bewoners hun best gedaan om de voordeur of zelfs de hele voortuin te versieren.
Na afloop was er warme chocolademelk. Dit was geen overbodige luxe, want de meeste kinderen waren doorweekt en nat tot op het bot, maar dat mocht de pret niet drukken. Na dit grote succes kan een volgende editie natuurlijk niet uitblijven, dus hopelijk zien we jullie volgend jaar weer, om verder te griezelen waar we nu gebleven zijn!

Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door Hema Bemmel, Jumbo Scheperkamp Bemmel, Eetwinkel Polly, Roelofs (De Plak Bemmel), ondernemersvereniging Bemmel, buurtvereniging De Korf/Groenewei en alle figuranten die ondanks de regen tot het eind in hun rol bleven.

Afbeelding