Stones Sessions in de huid van The Rolling Stones. (foto: Stones Sessions)
Stones Sessions in de huid van The Rolling Stones. (foto: Stones Sessions) Foto: Stones Sessions

Beleef The Rolling Stones

in Huissen

HUISSEN - Op 20 november treedt een van de beste, zo niet de beste, Stones-tributeband van Nederland op in De Buitenpoort. 

De Stones Sessions bestaat uit de charismatische Jeffrey Hendriks (zanger), Henk Wesselink (gitaar), Hubert Eggen (gitaar), René Geelhoed (toetsen), Jeff Bolink (bass) en Tim de Wijk (drums) en kruipen in de huid van de Rolling Stones. Vanaf de eerste seconde zullen laten ze horen dat ze geen doorsnee coverband zijn, maar een band die terecht ook mondiaal op hoog muzikaal niveau opereert.
De band heeft een imponerende lijst concerten achter haar naam staan met tournees door China, de Caribbean en Europa. Begin oktober speelden ze nog de uitverkochte zalen van onder andere de Gigant Apeldoorn en het Bolwerk in Sneek helemaal plat. Stones Sessions brengt je de muziek van The Rolling Stones met een imponerende show en personality die je lanceert, terug naar de 1970's.

De band laat zich inspireren door albums als 'Let it Bleed', 'Sticky Fingers' en' Exile on Main street', waarbij aan het decennium van seks, drugs & Rock 'n Roll op gepaste wijze eer wordt gedaan. Laat deze kans je niet voorbij gaan en 'Let’s spend the night together' met de Stones Sessions op 20 november. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn via de site van De Buitenpoort te bestellen. Zaal open vanaf 19.00 uur en de coronamaatregelen/voorschriften zijn van toepassing.