Sinterklaas intocht Angeren

ANGEREN - Net als ieder jaar komt Sinterklaas ook dit jaar weer in Nederland aan, nu op zaterdag 13 november, maar is nog niet bekend in welke stad dat gebeurt. Wel start op 8 november het Sinterklaasjournaal en is al wel bekend dat de intocht wel vanaf 12.00 uur op te tv te zien zal zijn. 

Vorig jaar kon de intocht in Angeren in verband met corona-maatregelen niet doorgaan. Maar het Sint-Nicolaas Comité Angeren heeft goede contacten met Sinterklaas gehouden. Daarom komt hij nu zaterdag 13 november meteen na de aankomst in Nederland naar Angeren. Dit omdat hij de kinderen van Angeren en de omliggende kerkdorpen graag weer wil zien. Wil jij daarbij zijn dan ben je van harte welkom in het Dorpshuis Angeren  aan de Emmastraat. 

Wel gelden er een paar hele duidelijke regels:
1. De zaal is open vanaf 13.30 en Sinterklaas en zijn Hulpjes verwachten wij om 14.00 uur.
2. Toegang alleen voor inwoners van Gemeente Lingewaard waarbij iedereen vanaf 13 jaar een geldige QR-code en geldig legitmatiebewijs moet kunnen tonen. Voor kinder tot en met 12 jaar geldt die nit.
3. Iedereen moet zitten in de Theaterzaal. De kinderen voor in de zaal op de bekende banken. De ouders achter in de zaal op stoelen. Alleen dan zijn mondkapjes niet verplicht.
4 Er is helaas geen mogelijkheid tot een foto-momentje na afloop van de intocht met Sinterklaas
5. Dit alles onder het voorbehoud van mogelijk nieuwe aanvullende corona-maatregelen van de Nederlandse Overheid.