(foto: Gijs Versteeg Fotografie)
(foto: Gijs Versteeg Fotografie) Foto: Gijs Versteeg Fotografie

Actief en praktijkgericht met Dier, Stad en mens en Tuin en landschap

Eerste open dag als Yuverta mbo Nijmegen

NIJMEGEN - Op vrijdag 12 november van 16.00 tot 20.00 uur is de open dag van Yuverta mbo Nijmegen. Het is de eerste open dag die de Nijmeegse school onder deze naam houdt; sinds 1 augustus prijkt de naam Yuverta aan de gevel van deze voormalige Heliconschool dankzij de fusie met Citaverde college en Wellantcollege. 

Het aanbod aan opleidingen is in Nijmegen nagenoeg gelijk gebleven, zo kun je hier nog altijd opleidingen volgen in de richtingen Dier, Stad en mens en Tuin en landschap.

Op de open dag kunnen bezoekers kennismaken met alle opleidingen en de praktijkruimtes van de school bewonderen. Zo heeft de mbo-school een groot Dierenverblijf, een Landschapshal voor de praktijklessen van de hoveniersstudenten, en een Dierenartspraktijk.
Daarnaast zijn er presentaties per opleiding en is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan met mbo-studenten en vakdocenten. Tijdens de open dag wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen, alle bezoekers dragen een mondkapje als ze zich verplaatsen in het gebouw en waar mogelijk houden we 1,5 meter afstand. Bezoekers hebben geen coronatoegangsbewijs nodig.
Bezoekers kunnen zich vooraf registreren via Yuverta.nl/kennismaken.