(foto: Demi Geurtsen)
(foto: Demi Geurtsen) Foto: Demi Geurtsen

Goed bezette ondernemers-

bijeenkomst Beleef Bemmel

BEMMEL - Afgelopen donderdag heeft in de Theaterkerk in Bemmel een informele bijeenkomst van de ondernemersvereniging Beleef Bemmel plaatsgevonden. Hierbij waren zowel de ondernemers als vertegenwoordigers van de Gemeente en vastgoedeigenaren aanwezig. Dit mede in het kader van het Centrummanagement Lingewaard, waarin deze partijen nauw met elkaar samenwerken. 

Hoewel de bijeenkomst een informeel karakter had, werd door de voorzitter van Beleef Bemmel, Louis du Pré, kort de plannen en uitdagingen van zowel Beleef Bemmel als Centrummanagement Lingewaard voor 2022 uiteengezet. Daarna was er volop de gelegenheid om te netwerken en vragen te stellen.

Voor Beleef Bemmel ligt de focus met name op het vergroten van de aantrekkingskracht van Bemmel. Dit door het organiseren van veel meer activiteiten en/of evenementen in en om het centrum, het gezelliger aankleden van het centrum, zodat dit meer sfeer uitstraalt en het beter inzet van social media. Voor het Centrummanagement Lingewaard geldt dat de uitdagingen zijn: het versterken van het toerisme naar Lingewaard, het aantrekkelijker maken van de centra door meer diversiteit en het voorkomen van leegstand.

Al met al voldoende plannen om zowel Bemmel als heel Lingewaard een meer bruisend te maken. Een van de grootste uitdagingen hierbij is het werven van voldoende vrijwilligers die bereid zijn om hier gezamenlijk de schouders onder te zetten.

"Mocht u geïnteresseerd zijn en een steentje willen bijdragen aan het realiseren van deze uitdagende plannen en heeft u zin in een leuke vrijetijdsbesteding, dan kunt u per mail contact opnemen met secretariaat@beleefbemmel.nl. Wij nemen dan contact met u op."