Forpus. (foto: Henk Peters)
Forpus. (foto: Henk Peters) Foto: Henk Peters

Vogeltentoonstelling De Martel

HUISSEN - Op zaterdag 27 en zondag 28 november wordt in het gebouw van de stichting Rijnstede aan de Jongstraat 3 in Huissen een vogelshow gehouden.

Dit evenement wordt georganiseerd door vogelvereniging De Martel uit Huissen, aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Aan deze show doen vogelliefhebbers uit Huissen, maar ook uit de regio Overbetuwe mee. Er zijn diverse kleuren kleurkanaries en vele vormen postuurkanaries te bewonderen. Er is een ruime collectie Europese cultuur, tropische en subtropische vogels. Ook de parkieten zijn er in een grote sortering, waaronder de grote en kleine grasparkiet. Voor wie van vogels houdt, is een bezoek zeker de moeite waard. De toegang is gratis en er worden ook vogels te koop aangeboden, die gekweekt zijn door liefhebbers. Wel is het nodig dat u een QR-code heeft volgens de richtlijnen van RIVM.

De openingstijden zijn: zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur; zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Locatie: Gebouw Rijnstede, De Jongstraat 3, Huissen.