Wéér een kampioen bij Essentia

BEMMEL - Twee weken geleden werd het tweede jeugdteam van Tafeltennisvereniging Essentia kampioen.. Daar is een team van kampioenen bij gekomen! Het eerste seniorenteam is kampioen geworden in de 4e klasse. Door de directe concurrent Slagvaardig met 6-4 te verslaan, zijn ze niet meer in te halen.

Jorn Sanders, Thijs Stalpers, Piet Rijsemus en Sam Weima hebben dit seizoen ongeveer 80 procent van hun eigen wedstrijden gewonnen. Dat is een hele knappe prestatie. Volgend seizoen mogen ze hun kunsten gaan vertonen in de 3e klasse. 

Team 2 van de senioren ligt ook op koers om kampioen te worden. Als concurrent ONI aanstaande vrijdag niet met 10-0 wint, kan de champagne gedronken worden. Ton Wannet, Marcel Janssen, Eddy Meeuwissen en Ingrid Paffen verlaten dan de 5e klasse en gaan volgend jaar aan de slag in de 4e klasse.

Bij de jeugd ligt team 1 ook op titelkoers. Ze staan ruim bovenaan en kunnen de komende weken de titel ook binnenslepen. Zo heeft Essentia dus vier teams in competitie en kan het zomaar zijn dat ze alle vier kampioen worden. Wat zou dat prachtig zijn!

"Wilt u ook in de nabije toekomst kampioen worden? Of wilt u gewoon gezellig een balletje komen spelen? Kom dan op vrijdagavond langs in De Kooi in Bemmel. De beginnende jeugd speelt van 18.15-19.15, de gevorderde jeugd van 19.15-20.15 en daarna beginnen de senioren. Daarnaast is het mogelijk om op dinsdagmiddag aan te sluiten bij de 55+-groep. Zien we u snel? Meer informatie staat op www.essentiabemmel.nl of op de Facebookpagina. Ook kunt u mailen of bellen naar info@essentiabemmel.nl of 06 25086407 (Maarten).