Verwerkingscentrum in opbouw. (foto: A de Wit)
Verwerkingscentrum in opbouw. (foto: A de Wit) Foto: A de Wit

Versterking organisatie Schoenendoosactie Betuwe

BETUWE - De Schoenendoosactie is een van de vele projecten die worden aangewend om daadwerkelijk hulp te bieden aan medemensen op de wereld die leven in moeilijke omstandigheden. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van vrijwilligers die zich met hart en ziel willen inzetten om daadwerkelijk die hulp mogelijk te maken.

"Wij zijn als 'trekkers' van het Verwerkingscentrum Betuwe op zoek naar enkele enthousiaste mensen die ons organisatieteam willen komen versterken! Heb jij een kloppend hart voor de actie en vind je het leuk om met vrijwilligers om te gaan, sponsors te zoeken, ruimte regelen, enzovoort?
Hou je van aanpakken/plannen en ben je een team-player? Vind je het leuk om gedurende het hele jaar mee te denken over de actie en ben je proactief? Dan zoeken we jou!

In aanloop naar de actieperiode (januari) is het altijd wat drukker met voorbereidend werk en in de actie periode (van circa drie weken) om de dozen te controleren en verzendklaar te maken, moet je overdag beschikbaar zijn. Als je interesse hebt, kun je ons een berichtje sturen...", laten Arie, Conny de Wit & Lobke van Veenendaal weten. "Ben jij het puzzelstukje dat wij zoeken voor ons team? Reageer dan... en mail naar betuwe@schoenendoosactie.nl."