Ook Senioren 2 kampioen bij Essentia

Algemeen

BEMMEL - Het houdt maar niet op bij tafeltennisvereniging Essentia. Nadat eerder al Jeugd 2 en Senioren 1 kampioen waren geworden, is nu ook het tweede seniorenteam kampioen geworden. 

Ze wonnen hun laatste wedstrijd met 9-1 en moesten wachten wat de concurrentie zou gaan doen. Die bleken een week later ook met 9-1 gewonnen te hebben. Dat betekende dat beide teams met 75 punten bovenaan eindigden. Essentia had echter twee keer gewonnen tegen deze directe concurrent en daarom mogen ze zich kampioen noemen!
Ton Wannet en Marcel Janssen wisten liefst 27 van de 29 partijen te winnen gedurende dit seizoen. Ingrid Paffen heeft ook de broodnodige punten binnengeharkt, maar ook de invallende rol van Eddy Meeuwissen mag niet onderschat worden. Volgend seizoen zullen deze toppers het in de 4e klasse mogen gaan proberen.

“Wilt u ook in de nabije toekomst kampioen worden? Of wilt u gewoon gezellig een balletje komen spelen? Kom dan (na de avondlockdown) op vrijdagavond langs in de Kooi te Bemmel. De beginnende jeugd speelt van 18.15-19.15 uur, de gevorderde jeugd van 19.15-20.15 uur en daarna beginnen de senioren. Daarnaast is het mogelijk om op dinsdagmiddag aan te sluiten bij de 55+-groep. Zien we u snel? Meer informatie op www.essentiabemmel.nl of op de Facebookpagina. Ook kunt u mailen of bellen naar info@essentiabemmel.nl of 06 25086407 (Maarten).”