Ingezonden brief

HVG en WSG weer in gesprek

Beste mensen, hier een update, ja zo heet het tegenwoordig. Half september heb ik bestuurder Germa Knuver uitgenodigd voor een kop koffie met de bedoeling te proberen of er een mogelijkheid is voor samenwerking.

Er waren en zijn nog steeds pijnpunten, denk aan opzeggen vertrouwen, samenwerking en begroting, er is open en eerlijk besproken over waar het in onze ogen fout is gegaan, ook afspraak gemaakt om in het belang van de huurder wij samen verder moeten,maar gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Voor het nieuwe bestuur zijn er veel onderwerpen om zich in te lezen, maar via WSG en de Woonbond lukt dat wel.

Blijft staan onze klacht bij de Huurcommissie over de begroting 2021 met de reactie van WSG hier op, over de uitspraak  is niets te zegen, de commissie heeft een achterstand, dus we wachten af. Wij zouden in de problemen komen als de toelage uit de begroting niet aangepast zou worden, inmiddels heeft Germa Knuver aangegeven om ons daarin tegemoet te komen, wij kunnen nu verder, los van de uitspraak door de Huurcommissie.

Wij zijn het ook eens geworden over het ondertekenen van de Prestatieafspraken, maar wel met uitsluiting van de passages over de overgang  woningtoewijzing van WSG naar Entree,

Daarna zullen alle ondrwerpen voor overleg weer aan de orde komen en gaan wij als bestuur ons weer inzetten om de belangen van u als huurder op een goede manier te behartigen. Wij hopen u hier voldoende te hebben ingelicht, als er nog vragen zijn; via info@hvgendt.nl zijn wij altijd te bereiken ook via inloop op de eerst dinsdag van de maand in De Leemhof.

Het bestuur