Diploma-uitreiking.
Diploma-uitreiking. Foto: Emil Ripassa

Mooie jeugdexamens bij Taekwon-Do!

Algemeen

BEMMEL - Afgelopen zondag heeft Taekwon-Do Academie Gelderland (TAG) in Bemmel examens afgenomen voor de jeugdleden. De kinderen waren al maanden in voorbereiding en geheel volgens de huidige coronaregels kon dit nog doorgaan. 

Van de 1e gele slip tot de blauwe slip zijn alle kinderen geslaagd! De belangrijkste examen thema’s waren; doorzettingsvermogen, weerbaarheid en respect. Deze thema’s zijn niet alleen tijdens het examen belangrijk maar juist ook in het dagelijks leven. Doormiddel van speciale Taekwon-Do technieken en methodes probeert de club de kinderen hierop te trainen. Zodat ze daar dagelijks profijt van hebben. 

Taekwon-Do kenmerkt zich door (gesprongen) traptechnieken en leuke oefenvormen. Vanuit heel regio Arnhem Nijmegen komen kinderen naar TAG. De club werkt met professionele trainers en is ook op internationaal niveau actief. Enkele seniorenleden trainen op dit moment voor de WK-selectie. De hoofdleraren hebben diverse boeken geschreven over Taekwon-Do en dragen de passie graag over. Meer informatie staat op www.tagelderland.nl.