Geniet ook van deze lekkere oliebollen waarmee u de activiteiten steunt.
Geniet ook van deze lekkere oliebollen waarmee u de activiteiten steunt. Foto: Pixabay

Tweestroom OliebollenActie van start!

Algemeen

GENDT - “Wij van Tweestroom houden onze jarenlange OliebollenActie-traditie ook dit jaar in stand en nodigen iedereen uit deze oudejaarstraktatie bij ons te bestellen. Omdat we in verband met de coronaregels geen kar bij de Coop hebben dit jaar, kunt u ze nu online op www.tweestroomsv.nl bestellen.”

“Hier kunt u kiezen om ze 30 of 31 december af te halen of te laten bezorgen (in Gendt, Haalderen en Doornenburg) Informatie over afhaal- en bezorgopties kunt u bij bestelling op de website vinden.

Met de OliebollenActie ondersteunen we onder andere initiatieven die uit de brainstormgroep RecreantenVolleybal gaan voortkomen. Ondanks het feit dat onze kernactiviteit volleybal in verband met coronaregels tot kerst stil ligt, betekent het niet dat we nu stilzitten. Voor de groeiende recreanten tak is er binnen Tweestroom een groepje aan het werk om voor elke recreant de juiste landingsplek qua niveau, beleving en uitdaging te kunnen bieden. Ook volgen en praten we mee over de invulling van de BeweegTuin op sportpark Walburgen.
Meer weten of meedoen? Kijk dan op www.tweestroomsv.nl.”