Afbeelding
Foto:

Eindelijk is het zo ver!

BEMMEL - Zoals de meesten wel bekend is, hebben wij bij Electroworld Eltink aan de Dorpsstraat 60 in Bemmel in de nacht van 28 op 29 december 2020 een alles verwoestende brand gehad.

Door oplettendheid van de boven bewoners en het zeer snel en accuraat handelen van de brandweer Bemmel is de brand beperkt gebleven tot het kantoor. Helaas was het gehele pand door rook en roetschade onbruikbaar en onbewoonbaar geworden. Hierdoor is het gehele pand van onder tot boven gestript en schoongemaakt. Vervolgens kon worden begonnen met de herbouw van onze winkel. Alles is verwijderd: de vloer, plafonds en al het leidingwerk.

We zijn weer gestart vanaf zand en betonnen wanden. Gelukkig hadden wij al snel een vervangende verkoopruimte gevonden bij Rijcken op de Houtakker 8A in Bemmel. Maar eindelijk is het dan zover, dat we u kunnen berichten dat wij op 22 december 2021 terug verhuizen naar de Dorpsstraat 60 in Bemmel. 

Voor deze opening hebben we enkele leuke acties bedacht. Gezien de huidige maatregelen, zullen wij medio 2022 een feestelijke heropening houden! Graag ontvangen wij u vanaf 22 december weer in onze vernieuwde winkel.

Team Electroworld Eltink Bemmel