Afbeelding
Foto:

Gezellige kerst bij

Eeuwes Bloemen in Huissen

HUISSEN - Vier weken geleden zag je al de eerste kerstbomen. Iedereen verlangt naar een beetje gezelligheid in huis. Iedereen is dan ook bezig zijn/of haar huis in die gezellige kerstsfeer te brengen. Bij Eeuwes Bloemen is die kerstsfeer ook al aanwezig. 

De hele winkel straalt van de gezelligheid. In de grote winkel achter het huis kun je heerlijk snuffelen tussen al die leuke kerstspullen. Je wilt toch ieder jaar weet wat nieuws. Mooie natuurlijke takken zoals Ilex, Magnolia of druivenhout als decoratie. Schors, zelfs hele grote stukken. Prachtige anthuriums, amarylusbollen (wax), hyacinten, kerststerren enzovoort. Vele soorten kerstgroen, mossen, Eucalypthus (bes), bladsoorten en hulst. Vele bijmaterialen, zoals lint, Oasis, kerstverlichting en bij stekers om dat mooie kerststuk of boeket te maken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. En anders brengen we het zo mee vanaf de veiling. Als u iets zoekt vraag ernaar.

En neem dan die mooie pot, schaal of vaas mee die u graag op wilt maken. Ter plekke krijgt u advies hoe u dit het beste kunt doen. Of je kunt hem ook bij ons achterlaten zodat wij hem opmaken in de door u gewenste kleur en materialen. "We hebben diverse soorten/maten kant-en-klare kransen. Veel mensen zien er tegenop hem zelf te draaien. Nieuw dit jaar zijn de (stro)kransen in de vorm van een klok. Nu hoef je hem alleen nog maar op te maken voor aan de deur.

In de winkel worden ook snijbloemen en planten verkocht. Er staan kant en klare boeketten, kerststukjes om zo mee te nemen of te laten bezorgen in de regio. Ook kunnen we voor u een mooi boeket samenstellen. En als u van tevoren belt staat het boeket al voor u klaar."

"En dan onze grote collectie engelen. Leuk ook voor in de boom. Ook met verlichting. We hebben Mariabeelden in diverse formaten. Ook zijn er prachtige Skimmia’s, Gaultheria’s, Hyacinten, hulst, vele soorten coniferen en kerstboompjes. Prachtige bloeiende planten zoals Helleborus, hyacinten om het ook buiten gezellig te maken. Ook volop verkrijgbaar bloemstukjes voor uw dierbaren op het graf."

Eeuwes Bloemen ook voor groente- fruit en fruitschalen. Er zijn nog eetbare pompoenen verkrijgbaar. Ook voor al uw rouwbloemwerk en lint. Zie onze website; www.eeuwesbloemen.nl. Bredestraat 87 in Huissen; telefoon 026 3250041. In december op alle werkdagen (ook de normaal gesloten woensdag) geopend van 8.30 tot 18.00 uur. Vrijdag tot 20.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Ook zijn wij zondag 19 december geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Er is ruime (eigen)parkeergelegenheid voor/naast de winkel.