Kerkje aan de dijk Angeren.
Kerkje aan de dijk Angeren. Foto: Els de Clercq

Kerstviering in de Kleine Kerk in Angeren

Algemeen

ANGEREN - De kerstnachtdienst van 24 december om 21.00 zal dit jaar wegens de Coronamaatregelen en uit solidariteit met de samenleving verplaatst worden naar de middag. Wij zijn ons ervan bewust dat het voor ‘werkenden’ een lastig moment kan zijn, maar we willen toch graag de mogelijkheid bieden, ook al is het met een kleine groep samen te komen met Kerst. 

Samenzang kan niet plaatsvinden, maar we zijn blij dat het combo van Rita Lusing kerstliederen ten gehore zal brengen. Ook kunnen we van de orgelmuziek genieten. Tom Smits, trompettist van de Angerse Harmonie zal ons buiten welkom heten met enkele medemuzikanten ( vanaf 14.45 - 15.00 uur). Na de viering zal hij weer muziek maken op het grintpleintje voor de kerk, waarvan u nog wat kunt nagenieten.

Wij willen de veiligheidsregels nadrukkelijk volgen. 1,5 m afstand in acht nemen. Een mondkapje dragen.  Ook kunnen we niet meer dan zeventig mensen toelaten. Wij willen dit aantal bewaken door u om aanmelding te vragen voor de viering bij jutteakker@icloud.com. Schroom niet een aanmeldingsmailtje te sturen of hulp bij een ander te vragen hiervoor. Ondanks de beperkingen belooft het een mooi samenzijn te worden, in en voor de kerk in de Molenstraat 1 in Angeren.  Els de Clercq