Inie Pauwels neemt na 31 jaar bij Auto Alliance afscheid.
Inie Pauwels neemt na 31 jaar bij Auto Alliance afscheid. Foto:

‘Inie heeft aan één woord genoeg’

BEMMEL - Na meer dan 31 jaar neemt Inie Pauwels afscheid van Auto Alliance om met pensioen te gaan. Inie was het eerste aanspreekpunt voor klanten die het Bemmelse garagebedrijf belden of binnenliepen. Directeur Ben Vreman: ‘Van veel klanten wist Inie zelfs het kenteken uit haar hoofd. We hoefden elkaar soms maar aan te kijken om te weten wie we bedoelden.’ Op donderdag 23 december is het mogelijk om Inie persoonlijk uit te zwaaien.

Pensioen? Inderdaad, je zou het niet zeggen. Maar de Haalderense Inie Pauwels gaat inderdaad met pensioen. Wie Auto Alliance kent, kent ook Inie. Op 19 oktober 1990 kwam Inie in dienst. Op dat moment was Wim Peters nog de eigenaar en werkte Ben Vreman er al als monteur. In 2013 nam Vreman de autogarage aan de Houtakker over en werd hij directeur en daarmee leidinggevende van Inie.

Vreman: ‘We waren zo op elkaar ingespeeld, we hoefden elkaar vaak maar aan te kijken om te weten over wie het ging en welke auto daarbij hoorde. Inie weet namelijk ook heel veel van auto’s en dat is hartstikke handig. Wanneer ik er een dag niet was, nam ze alles van mij over, stuurde de jongens in de garage aan, alles liep gewoon door. Zelfs de meeste kentekens zitten in haar hoofd!’

Auto Alliance is een garage met veel vaste klanten die vaak ook al vele jaren komen. Daarom is er, met inachtneming van de coronaregels, mogelijkheid om Inie persoonlijk gedag te zeggen en feestelijk haar pensioen in te luiden. Dat kan op donderdagmiddag 23 december, tussen 14.00 en 16.00 uur.