Afbeelding
Foto:

Trimsalon Braaf en Bubbels

in Bemmel-Lingewaard e.o.

BEMMEL - Vanaf dit najaar heeft trimsalon Braaf en Bubbels in Bemmel haar deuren voor uw hond en kat geopend. "Aan de Leidijk ben ik, Merel Bravenboer mijn eigen trimsalon gestart. Een salon met de nieuwste apparatuur en materialen waar uw hond of kat, ras of rasloos, de geschikte behandeling krijgt."

"In 2019 heb ik met succes het diploma Dierenverzorging behaald, als ook het diploma hondentrimmer, beide bij het Aeres College in Barneveld. Tijdens mijn opleidingen heb ik veel verschillende rassen leren kennen met daarbij de behorende vachtverzorging. De afgelopen twee jaar heb ik stages gelopen en gewerkt in een trimsalon en nu de stap gemaakt, waar ik al een aantal jaren naar heb uitgekeken, een eigen trimsalon. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen volg ik met regelmaat de nodige webinars, workshops en trainingen."

"Trimsalon Braaf & Bubbels wenst u bij deze alvast Fijne Feestdagen. Maak een afspraak voor een heerlijke verzorging voor uw hond of kat en ga naar mijn website. www.trimsalonbraafenbubbels.nl."

Afbeelding