Afbeelding
Foto:

Veel mooie, kleine

kerstwensen in vervulling bij

Wensboomproject Bemmel

BEMMEL - Ondanks dat dit jaar de Kerstmarkt helaas geen doorgang kon vinden, heeft de Kerstcommissie van Bemmel wel weer extra energie gestoken in een succesvol Kerstwensboomproject. Al vele jaren is dit een traditie tijdens de kerstperiode.

Alle kinderen van de deelnemende basisscholen konden ook dit jaar weer hun kerstwens indienen. De commissie ervoor gekozen om een groot aantal uiteenlopende kleinere kerstwensen in vervulling te laten gaan. Als je de wensen leest, krijg je soms al tranen in de ogen. Hierbij een aantal gehonoreerde wensen:

Veel wensen voor opa en/of oma om ze te bedanken of omdat een van hen ziek is. Een keer rolstoelbasketballen voor een tante die MS heeft. Een nieuwe cavia omdat de andere dood is gegaan. Knuffels voor een ziek kind. Attenties voor zieke mensen.

Dit allemaal in het kader van de kerstgedachte 'Geef om en aan een ander'. Door de deze week afgekondigde lock-downmaatregelen zijn de prijzen afgelopen zondag 'coronaproof' uitgereikt.

Door de steun van een aantal bestaande en nieuwe sponsoren kan elk jaar het kerstgevoel weer levend blijven voor een groot aantal kinderen en hun dierbaren. "Wij bedanken de sponsoren voor hun bijdrage aan dit wensboomproject (zie ook de advertentie elders in dit blad). Voor nog meer foto's ga naar onze facebookpagina Beleef Bemmel."