Wie eet er met ons mee?
Wie eet er met ons mee? Foto: Natasja

Samen zijn en eten verbindt

Algemeen

HUISSEN - Dit is nu nog een lege en mooi gedekte tafel. Doordat de Horeca al lange tijd gesloten is en we de momenten van gezellig samenzijn op deze manier moeten missen, nodig ik regelmatig vrienden uit bij ons thuis om voor te koken. Ik denk namelijk dat het juist in deze tijd belangrijk is om ons met elkaar te verbinden en op deze manier te zorgen voor ons mentale welzijn. 

In gedachten ben ik regelmatig bij de mensen die alleen zijn en zich eenzaam voelen al lange tijd. Dat raakt mij en daarom is bij mij het idee ontstaan om een keertje een gezellige avond te organiseren voor mensen die zich alleen en eenzaam voelen. Lekker en gezond koken is mijn hobby en ik maak veelal vegetarische - of visgerechten. Daarom lijkt het mij leuk om vier mensen uit te nodigen op zaterdag 5 februari om 18.00 uur. Dan kun je bij mij thuis in Huissen genieten van een driegangen-verrassingsdiner. 

“Vind je het leuk om je te laten verrassen en aan tafel te zitten met mensen die voor ons allemaal onbekend zijn, stuur dan een mailtje met je telefoonnummer naar mij, natasjaalards@gmail.com. De eerste vier reacties zal ik telefonisch benaderen. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht. Ik kijk er naar uit om je in mijn huis te ontvangen!”