Nooit te ver pakt draad weer op

Algemeen

HUISSEN - De Huissense Wandelsportvereniging Nooit te Ver heeft er alle vertrouwen in dat binnen afzienbare tijd de draad weer kan worden opgepakt. Weliswaar wordt op de scholen onder jongeren nog gevreesd voor een toename van coronabesmettingen, maar dat is naar het oordeel van de deskundigen een alleszins aanvaardbaar risico om tot versoepeling van de bestaande beperkingen over te gaan. 

Als mogeljke reactie hierop is in de media reeds bericht dat erop wordt gerekend dat de Nijmeegse Vierdaagse, die dit jaar voor de 104e keer wordt gehouden, in volle omvang weer zal kunnen plaatsvinden. Uiterst positieve berichten die voor de wandelaar weer perspectief bieden. Vooruitlopend hierop kan er binnenkort weer worden gestart met bestuursvergaderingen om de planning voor het komende seizoen door te spreken. Uiteraard hebben de leden solitair hun eigen wandelprogramma’s kunnen afwerken, maar de sociale contacten en de daarmee samenhangende gezelligheid werden node gemist. Wel heeft het bestuur vorig jaar helaas moeten besluiten de Zwanentocht te schrappen, dit mede omdat er al de nodige wandeltochten in het voorjaar worden georganiseerd. 

De datum voor de Huissense avondvierdaagse, die zal plaatsvinden van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni ligt al wel vast. Nadere informatie over inschrijvingsmogelijkheden volgen nog. Wellicht kan deelname aan deze tocht een goede voorbereiding zijn op Huissense Exodustocht die op de laatste zaterdag van juni zal plaatsvinden. Nieuwe leden van Nooit Te Ver kunnen contact opnemen met Theo Knuiman, Churchillstraat 19 in Huissen of digitaal theo.knuiman@tele2.nl.