Voorzitter Bud Joosten namens Instrumentenfonds Sint-Caecilia.
Voorzitter Bud Joosten namens Instrumentenfonds Sint-Caecilia. Foto: Alex Ubbink

met fraaie giften!

Algemeen

DOORNENBURG - Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van Sint-Caecilia kreeg de muziekvereniging een cheque ter waarde van 4000 euro overhandigd. Deze gift is het resultaat van ‘verjaardagactie’ die door het Instrumentenfonds wekelijks wordt ingezameld. 

“De Doornenburgse bevolking is erg betrokken bij de activiteiten van  haar Sint-Caecilia”, aldus voorzitter Bud Joosten namens het Instrumentenfonds.  “Dankzij de gulle giften tijdens deze actie kunnen wij met enige trots de vereniging in staat stellen het instrumentatrium en daarmee de hoge muzikale kwaliteit van de vereniging op peil te houden.”

Of dat dit nog niet verrassend genoeg was deed Hans Barten als voorzitter van het jeugdbestuur hier nog een schepje bovenop. De opbrengst van de oud ijzer- en oliebollenactie had in Doornenburg totaal 2100 euro opgebracht. Ook hij benadrukte dat deze acties te danken waren aan de grote betrokkenheid van de dorpsbewoners bij de muziekvereniging.

Voorzitter Bert Selman bedankte tijdens de ‘live sessie’ van de feestelijke bijeenkomst het Instrumentenfonds en Jeugdbestuur voor deze Doornenburgse giften.  Hij benadrukte dat Sint-Caecilia erg verbonden is met de bevolking en liet weten dat zijn vereniging in de startblokken staat weer mooie muziekevenementen te gaan presenteren.