Zweefvliegtuig Ruud.
Zweefvliegtuig Ruud. Foto: A.L.C.

samen vliegen

Algemeen

ARNHEM - Modelvliegen, jouw hobby? Zou jij het leuk vinden, om zelf modelvliegtuigen te bouwen en er mee te vliegen? Kom dan zeker een keer kijken bij de Arnhemse Luchtvaart Club.

Een club met enthousiaste leden die over een eigen bouwruimte beschikt die gevestigd is Arnhem. Hier zijn allerhande gereedschappen en materialen aanwezig om modelvliegtuigen te kunnen bouwen. Actieve leden met een rijke ervaring kunnen je voorzien van advies en desgewenst begeleiden met de bouw van jouw vliegtuig.
Onze bouwavonden zijn op dinsdag en vrijdagavond van 19:00-22:30 uur. Daarnaast vliegen wij regelmatig op het Rozendaalse veld en op de weidevelden in Westervoort, Duiven en Zevenaar.

Ben je nog geen ervaren vlieger, of wil je een opfriscursus, dat is geen probleem voor onze ervaren instructeurs. Er word les gegeven met een toestel van de club met twee zenders, zodat de instructeur met een druk op de knop het toestel van jou kan overnemen.

De bouwkosten van een modelvliegtuig varieert van een paar euro tot … Je kunt het zelf net zo gek maken als je wilt. Je hoeft niet direct alles nieuw aan te schaffen, er is voldoende tweedehands te koop. De eerste drie maanden wordt geen contributie berekend, hierdoor heb je rustig de tijd om te ervaren of het bouwen en het clubgevoel bij je past.

Nieuwsgierig en of interesse? Kom dan zeker een keer binnen kijken en laat je onder het genot van een kopje koffie of thee bijpraten over deze fantastische hobby.

Arnhemse Luchtvaart Club, Spelzaal De Rietebeek, Blekerstraat 6 in Arnhem. Info: Wout Heine 06 40006607; www.arnhemseluchtvaartclub.nl.