Buitenspeelgoed.
Buitenspeelgoed. Foto: Ina Rotteveel

De speelotheek is weer open

Algemeen

HUISSEN - “Na de gedwongen sluiting in december en de extra lange vakantie mogen we gelukkig weer aan de slag. Vanaf zaterdag 22 januari zijn we bij de speelotheek Zwaan Kleef Aan weer geopend van 10.00-11.30 uur.”

“De geldende coronaregels worden door ons gehanteerd en wij zijn verplicht de QR-code te hanteren. Tijdens de schoolvakanties zijn wij ook geopend. Het lenen van speelgoed gaat op dezelfde manier als boeken lenen bij de bieb. Het speelgoed mag maximaal vier weken geleend worden. Wilt u het eerder terugbrengen, dan kan dat natuurlijk. U heeft bij ons de keuze uit 800 stuks speelgoed. Spellen, puzzels, muziekinstrumentjes, buitenspeelgoed, Playmobil, Lego en themadozen. Zintuiglijk voor de kleinsten is ook aanwezig.

Het is teveel om te benoemen, maar komt u gerust eens een kijkje nemen in Gemeenschapshuis ‘t Zand, Van Wijkstraat 31, Huissen. Achteringang naast de parkeerplaats bij de kerk. U kunt ook onze website raadplegen www.speelotheekhuissen.nl of via de mail speelotheekhuissen@gmail.com.”