De Partyzanen in voorbereiding op The Masked Singer. (foto: Michel Janssen)
De Partyzanen in voorbereiding op The Masked Singer. (foto: Michel Janssen) Foto: Michel Janssen

The Masked Singer - Angeren

Algemeen

ANGEREN - Op het moment van schrijven is het vooruitzicht op een grandioos carnaval niet bepaald rooskleurig. Voor het derde jaar op rij zullen er geen optochten door de Betuwe trekken. Andere reguliere carnavalsfestiviteiten zijn nog zeer onzeker. Om te voorkomen dat er wellicht helemaal niks plaats kan vinden zijn de Partyzanen uit Angeren gestart met een alternatief. Vorig jaar organiseerden zij ook al een alternatief: een grootse miniatuuroptocht live via YouTube welke in meer dan 5000 huiskamers is bekeken.

De Partyzanen vinden het belangrijk dat het carnavalsvuurtje blijft branden. Daarom hebben ze in goed overleg met AKG De Narrenpoel wederom iets ludieks bedacht: The Masked Singer editie Angeren. Om (wagen)bouwers en het Angerse volk toch nog een beetje mee te nemen in de voorpret die carnaval ook altijd heeft. Het concept is eenvoudig. Iemand zingt op een podium een feestnummer waarbij die persoon totaal onherkenbaar is gemaakt. En het panel en de kijkers thuis of in de zaal proberen te raden wie er in dat pak zit. Hopelijk kan en mag dit met publiek op zondagmiddag 27 februari, maar een online evenement is de backup. 

Ontwerpers gezocht

We dagen bouwers nu uit om een origineel masker te maken en een zanger(es) aan te leveren. Geef je wel zo spoedig mogelijk op via de website, want begin februari starten al de zangopnames. Podiumvrees is niet nodig. Ook zonder zangtalent weet onze man achter de knoppen er nog iets van te maken. Voor het maken van de maskers ligt de deadline op zondagavond 6 februari zodat er voldoende tijd is voor alle filmopnames. Meer details op partyzanen.nl.