Sjaak Reijnen in actie. (foto: Maarten Nijenhuis)
Sjaak Reijnen in actie. (foto: Maarten Nijenhuis) Foto: Maarten Nijenhuis

Clubkampioenschappen

bij TTV Essentia in Bemmel

BEMMEL - Voorbeschouwing clubkampioenschappen TTV Essentia. Op zondag 20 februari vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats bij tafeltennisvereniging Essentia. Het belooft dit jaar een spannende strijd te worden.

Bij de Senioren A is titelverdediger Johan Schuurman de grote favoriet. Eén van de grote outsiders is Sjaak Reijnen. Zijn weergaloze spel zorgt voor veel verbazing bij menig tegenstander. Mogelijk kan hij dit jaar voor een grote stunt zorgen en de beker mee naar huis nemen.

Titelverdediger bij de senioren B, Rene Frentz, heeft nog weinig trainingsarbeid kunnen leveren. Vandaar dat alle ogen gericht zijn op Adri Leissner. Zijn gevaarlijke opslag en het goede voetenwerk zorgen voor veel problemen bij zijn tegenstanders. Hoe dan ook, het wordt een spectaculair toernooi!
Bij de senioren C is het moeilijk te voorspellen wie er met de winst vandoor gaat. Daar zijn zoveel kanshebbers, dat het moeilijk is om een goede voorspelling te doen. Bij de bookmakers staat Ingrid Paffen er het beste voor!
En ook bij de diverse jeugdgroepen zijn er zoveel goede spelers. Nienke Nijenhuis is een van de favorieten, maar ook Piet Rijsemus gaat een poging doen om de eeuwige roem te behalen.

"Mocht je van plan zijn te komen kijken op zondag 20 februari, dan raden we aan om op tijd naar De Kooi in Bemmel te gaan. Er wordt een grote menigte verwacht, waardoor er mogelijk files en parkeerproblemen kunnen ontstaan in de loop van de dag. Vanaf 10.00 uur zijn de bezoekers welkom om een mooie plek op de tribune in te nemen."