Theaterkerk zoekt licht- en geluidstechnici

BEMMEL - "Ben jij een beetje handig met techniek en hou je van theater? Dan zijn we op zoek naar jou! De Theaterkerk in Bemmel is namelijk op zoek naar licht- en geluidstechnici. Het werk komt neer op het technisch ondersteunen van voorstellingen en events in de Theaterkerk. Dat kan live  muziek zijn, een theateravond of een uitvaart. Het is leuk en afwisselend werk."

"Je wordt deel van een zeer enthousiast en gedreven team van zo’n twintig vrijwillige technici. Er draaien ook vrouwen in mee, dus laat je als vrouw niet weerhouden. 

Er wordt gewerkt op professioneel niveau. Je hoeft echter geen volleerd technicus te zijn, want je kunt bij ons altijd (bij-)leren als je iets niet weet. Een beetje affiniteit met muziek / theater is wel fijn, ervaring ook maar is geen must. Dus meld je aan en ontdek hoe leuk het is om door techniek een voorstelling geweldig te kunnen maken en mensen een prettige voorstelling te bezorgen. 

Op termijn is het de bedoeling dat je in een kleine teams voorstellingen faciliteert. Dat kan zowel overdag als ’s avonds zijn. Overdag zijn er bijvoorbeeld regelmatig theatervoorstellingen van scholen, congressen en uitvaarten waarvoor licht en geluid moet worden gedaan.
Jouw inzet wordt in overleg bepaald en is afhankelijk natuurlijk van jouw eigen mogelijkheden."

"Heb je belangstelling? Neem dan contact op met de coördinator techniek Pim de Leede. Hij vertelt je graag over de mogelijkheden. Mail: techniek@theaterkerkbemmel.nl of telefonisch 06 44996921."