(foto: Maarten van den Heuvel)
(foto: Maarten van den Heuvel) Foto: Maarten van den Heuvel

Weer te starten Open Eetcafé Bemmel zoekt vrijwilligers

BEMMEL - Vanwege de coronamaatregelen was het opstarten uitgesteld, maar wij hopen weer snel te kunnen beginnen. Het nieuwe Open Eetcafé in Bemmel, aan de Cuperstraat 9 in Bemmel zoekt daarom nieuwe vrijwilligers die graag een handje willen helpen! 

Zonder vrijwilligers kan dit initiatief namelijk niet starten. Elke dinsdag zullen inwoners van Bemmel kunnen aanschuiven en een vorkje meeprikken. Lijkt het je leuk om voor gasten een gezellige avond te verzorgen? Meld je dan aan!

De vrijwilligers zetten een heerlijke, versbereide maaltijd voor maximaal 24 gasten per avond neer en eten vanzelfsprekend zelf ook mee. Als team vrijwilligers bedenk je het menu, bepaal je welke boodschappen gedaan moeten worden, bereid je het eten voor en kook je. Je dekt de tafels, ontvangt gasten en serveert de maaltijd. Na afloop help je mee met afruimen en afwassen.
De maaltijd zorgt voor aanspraak, gezelligheid én de mensen gaan tevreden naar huis. En daar doen we het natuurlijk voor!

"Interesse, vragen en/of aanmelden hiervoor? Neem contact op met het SWL-meldpunt. Stuur een e-mail naar meldpunt@swlingewaard.nl of bel naar 088 2552555."