Bijeenkomst De Open Academie Lingewaard

LINGEWAARD - Een netwerkbijeenkomst voor Méér Muziek in de Klas en voor erfgoedpartners organiseren staat al enige tijd op de to-do list van de Open Academie Lingewaard. Er is steeds gewacht om een fysieke bijeenkomst te kunnen houden maar om niet nog langer te wachten is toch gekozen voor online. 

Op donderdag 10 februari van 19.30 - 21.00 uur is deze bijeenkomst voor Méér Muziek in de Klas en op donderdag 17 februari van 19.30 - 21.00 uur voor Erfgoed.
"Doel voor de bijeenkomst van Méér Muziek in de Klas is: Nóg meer Muziek in de Klas, dat is wat wij willen! Jullie als muziek geïnteresseerden ook toch? Wij hebben jullie enthousiasme en input nodig om dit te realiseren. Wij zullen ons die avond kort voorstellen, laten zien wat we nu al doen en welke kant we graag op willen."

"Ons doel met de bijeenkomst voor Erfgoed is een eerste aanzet om erfgoed meer onder de aandacht te brengen bij het primair onderwijs. Ons streven is om een leerlijn te ontwikkelen en daarmee te realiseren dat elke leerling na het doorlopen van de groepen '0' tot en met 8 een soort van cultureel paspoort heeft behaald. We gunnen het elk kind om in die jaren kennis te laten maken met de verschillende facetten die erfgoed te bieden heeft."

"Wij zijn op zoek naar ideeën, tips, suggesties om dit vorm te geven en vragen hierbij jullie hulp en input. We hebben niet alleen de kennis en de mogelijkheden van de culturele partners nodig, zeker ook het enthousiasme. Help ons om deze avond tot een succes te maken, meld je aan en je ontvangt te zijner tijd een zoomlink. Mail voor je aanmelding naar: info@openacademie.nl."