Recreantenafdeling Tweestroom aan zet!

GENDT - Omdat de recreanten afdeling bij Tweestroom behoorlijk groeit is een brainstorm viertal aan het werk gezet om te onderzoeken of de huidige organisatie nog voldoet. Om te achterhalen wat de recreanten wensen, willen en kunnen hebben zij afgelopen week een vragenlijst ontvangen. De resultaten van dit onderzoek zullen na analyse tot een concept voorstel/plan worden uitgewerkt welke als praatstuk de recreanten wordt voorgelegd.

Maar er wordt ook weer gevolleybald. Met de coronaregels bij de hand zijn de competitieteams weer langzaam aan het opstarten. Omdat niet iedereen nog voldoende heeft kunnen trainen bij ons maar ook bij de andere verenigingen wordt er nog wel eens een wedstrijd uitgesteld. Verstandig, want het moet wel veilig blijven.

Dames 1 moest thuis gelijk flink aan de bak tegen Atalanta D1. Na winst in set 1 werden set 2 en 3 ingeleverd. De dames herpakten zich op tijd en wonnen de strijd met 3-2. Dames 2 begonnen ook thuis met setwinst tegen Ikaros D1 maar konden dit geen vervolg geven en verloren met 1-3. Een keurige winst boekte Dames 3 tegen Heyendaal D12. Ook zij wonnen set 1 en verloren set 2 maar stelden met ruime winst in set 3 en 4 orde op zaken. Heren 1 kwam uit Groesbeek terug met een mooie 4-0 overwinning tegen Ikaros H1.

Onze Mini’s hebben ook weer een Toernooi gespeeld. Ze kwamen helaas niet met punten thuis maar wel met heel veel enthousiasme!
Meer weten of meedoen? Kijk dan op www.tweestroomsv.nl.