Uitreiking erkenning Boksclub Bemmell als Bokscentrum Nederlandse Boksbond. (foto: Henk Hazelaar)
Uitreiking erkenning Boksclub Bemmell als Bokscentrum Nederlandse Boksbond. (foto: Henk Hazelaar) Foto: Henk Hazelaar

Boksclub Bemmel erkend

door Nederlandse boksbond

BEMMEL - Op zaterdag 5  februari is Boksclub Bemmel toegetreden tot de boksfamilie van Nederland als erkend Bokscentrum van de Nederlandse Boksbond. René Braad, directeur van de Nederlandse Boksbond was zaterdag 5 februari aanwezig aanwezig om dit officieel te maken en Boksclub Bemmel welkom te heten.

Boksclub Bemmel geeft trainingen voor jeugd en volwassenen op elk niveau. De trainingen bestaan uit: Boxing Fit, Personal Boxing, Jeugdboksen, Boksen Ladies Only en Boksen voor Volwassenen. Aandacht is er voor bokstechniek, krachtoefeningen, buik, billen en benen, algehele conditie, reactie en coördinatie.

Boksclub Bemmel hanteert de no-sparring methode, waarbij er niet op het lichaam wordt gestoten. Je verbrandt veel calorieën, het zorgt voor een strak figuur, het is goed voor je zelfvertrouwen, weg met je stress, je krijgt meer energie, het is goed voor je sociale vaardigheden en het vergroot je mentale en fysieke weerbaarheid.
Ook zet Boksclub Bemmel zich in voor maatschappelijke doelen voor de jeugd en volwassenen met speciale agressie en weerbaarheidsprogramma's om mensen met bepaalde hulpvragen zowel fysiek als mentaal meer weerbaarheid te kunnen geven.

www.boksclubbemmel.nl, De Houtakker 8a (1e verdieping), Bemmel.