Afbeelding
Foto: n.v.t.

Dorpsauto Bemmel-Haalderen-Ressen rijdt als een ‘trein’!

Algemeen

BEMMEL - Ondanks de teleurstelling over het niet doorgaan van de presentatie op 23 januari van onze Dorpsauto aan het Lingewaardse publiek, is toch het startsein gegeven voor de eerste ritten van de auto. 

Na een gezamenlijke instructie van het bestuur in samenwerking met autorijschool Van Brandenburg aan zo’n twintig chauffeurs op 29 augustus in De Kinkel zijn in de eerste weken van februari de eerste ritten met senioren gemaakt. 

De eer van de allereerste rit kwam toe aan chauffeur Wim Berndsen, die mevrouw M. Mühlradt van de Pruimenhof in Bemmel als eerste passagier mocht vervoeren naar haar afspraak van het Breicafé in Haalderen en weer terug. Op de vraag of de rit goed bevallen was antwoordde ze met gulle lach volmondig ja!

Seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg hoopt een ieder in de komende jaren als passagier te mogen begroeten  door met deze schitterende Dorpsauto voor te komen rijden! “Eén telefoontje is voldoende om dat voor u mogelijk te maken. Het nummer van onze Dorpsauto is: 06 82338056. U krijgt dan onze coördinator Dick van Ringen aan de lijn, met wie u uw afspraak maakt!”