Afbeelding

Ondanks corona een stijgende lijn!

Algemeen

ANGEREN - Een kleine club als SV Angeren moet je roeien met de riemen die je hebt. Dit jaar was 2021/22 vooral een uitdaging hoe de teams werden gemaakt, maar uiteindelijk is het wederom goed neergezet en zijn de jongeren ondanks alle maatregelen lekker aan het voetballen!

Ook de JO10-1 van SV Angeren. In het begin van het seizoen zijn deze boys gemixt. Jonge, nieuwe en oud-spelers zijn bij elkaar gevoegd en gekeken naar leeftijd. De eis van de KNVB wat juist voor kleinere clubs lastig is. Vol goede moed zijn de trainers Rob Roelofs, Don Hammink en Alexander Coeleveld gestart met de basis met plezier voorop. 

Uiteindelijk in de coronaperiode hebben ze hard gewerkt om de jongens in positie te laten voetballen, balcontact, handelen en omschakelen en dit werd zijn vruchten af. De jongens starten begin van de competitie in de 4e klasse die ze glansrijk als kampioen afsluiten. De 3e klasse was niet veel anders, waardoor de jongens op dit moment spelen in de 2e klasse, waar ze op dit moment na drie wedstrijd ongeslagen op de hoogste klasse afstreven. 

De gedrevenheid, enthousiasme en plezier is in deze groep jongens erg groot, waardoor de trainers zelf ook nog wel eens de lat hoog kunnen leggen voor hun zelf en jongens. Maar de jongens komen elke week met veel plezier naar het sportpark om samen met elkaar te ballen!
Als 1e klasse onze laatste fase wordt van 2022, dan is het mooi meegenomen, maar dit is niet onze intentie, aldus de trainers. We zitten in een leuke competitie. Mochten jullie onze jongens willen aanmoedigen? Kom gerust een keer kijken op sportpark De Poel van SV Angeren.