Afbeelding
Foto:

Open Dag Personal Fitness NL Bemmel!

BEMMEL - Op zaterdag 26 februari houdt Personal Fitness Bemmel van 12.30 tot 16.00 uur haar Open Dag! Kom kennismaken en informeer naar de trainingen om ook jouw doelstelling te behalen om jezelf fitter te voelen en lekkerder in je vel te zitten.

Personal Fitness NL Bemmel is specialist op het gebied van mensen die willen/moeten afvallen, die in gewicht aan moeten komen, mensen die last hebben van een burn-out, het verbeteren van mentale en fysieke conditie, terug willen komen na een blessure of ziekte.

Er zijn verschillende vormen van trainingen zoals: Personal Trainingen, Duo Personal Training, Personal Team Training (4 – 6 personen), HIIT Trainingen, Circuit Trainingen, Cardio Trainingen. Dit alles kan in combinatie met een uitgebalanceerd voedingsadvies. Afhankelijk van je doelen variëren de looptijden vanaf één tot twaalf maanden, dus alles is mogelijk.

Daarnaast is er volop gelegenheid om te boksen. Het boksen bestaat uit Jeugd Boksen op woensdagmiddag, Boksen Ladies Only! op maandagmorgen en elke avond is er Boksen Volwassenen.
Boksen is perfect voor een goede Body Workout en zorgt voor een goede fysieke en mentale conditie en weerbaarheid en geeft zelfvertrouwen! Het boksen is niet op het lichaam gericht maar op pads, boks zak of op de handschoen van je buddy.
Naast alle bokstechnieken zoals stoten, slippen, duiken, blokken en weren besteden we aandacht aan oefeningen voor kracht, core en BBB!

Kom kennis maken en doe een gratis gezondsheidscheck en maak een afspraak voor een proefles. Maak kennis op de Open Dag op 26 februari van 13.00 – 16.30 uur, aan De Houtakker 8a, 1e verdieping in Bemmel of mail: lingewaard@personalfitnessnederland.nl