Ingang kerkgebouw. (foto: Jenneke Coenen)
Ingang kerkgebouw. (foto: Jenneke Coenen) Foto: Jenneke Coenen

Vol verwachting...

Protestantse Gemeente Huissen, Raadhuisplein 35. Zondag 20 februari 2022, 10.00 uur, voorganger ds. Ruth van der Waall. Van harte welkom. En je kunt op elk moment online meevieren via kerkdienstgemist.nl.

Vol verwachting kijken we elke keer uit naar de persconferentie. Zouden we al wat meer mogen? In ons kleine kerkje staan we te popelen. Te snakken is nu de term.

Wat willen we elkaar graag weer ontmoeten op zondag tijdens de wekelijkse kerkdienst met daarna een kopje koffie en bijkletsen over de achterliggende en de komende week. Gewoon met elkaar lief en leed delen. Niks bijzonders maar toch we missen het zo.

Natuurlijk zijn we al gewend aan onze online streaming diensten en natuurlijk is dat ook fijn maar het kan niet op tegen een echte live-dienst. En het is niet alleen de zondagse activiteiten die we missen, nee we vinden het ook weer fijn als alle koren weer kunnen komen zingen, de diverse gespreksgroepen weer samen kunnen komen, de theaterklas voor jong en oud weer mag oefenen, we weer koffie mogen schenken tijdens de bijeenkomsten van de vrijwilligers van bijvoorbeeld Lingewaard Energie of de VPTZ-Betuwe.
Wij zullen we weer blij zijn als ons kleine kerkje weer bruist van de energie. Maar nog even geduld, nog even wachten...