Smartlappenkoor Lingewaard pakt de draad wéér op

LINGEWAARD - In november 2021 dacht Smartlappenkoor Lingewaard weer op dreef te zijn. Dat enthousiasme werd al snel de kop in gedrukt door wéér een Lock-Down. Na het afblazen van het festival 'Bemmel Zingt' volgden toen ook nog optredens in januari en maart.

Maar zij hebben opgelucht, vol goede moed, vertrouwen, enthousiasme maar vooral héél veel plezier de draad weer opgepakt. De eerste repetitie verzandde al snel in een gezellig samenzijn, immers iedereen was blij elkaar weer te ontmoeten en moest er natuurlijk het nodige worden bijgepraat. Inmiddels wordt er weer serieus gerepeteerd want hun eerste optreden is al 10 mei op de Floriade Expo in Almere. Hopelijk kunnen er binnen afzienbare tijd ook weer afspraken met instellingen, zoals verpleeghuizen, worden gemaakt voor optredens. Het geeft is altijd weer een feest om daar een gezellige meezingavond te verzorgen.

De nog steeds voortsudderende coronapandemie heeft Smartlappenkoor Lingewaard gelukkig goed doorstaan. Er is geen extra verloop van leden geweest wat aangeeft dat het Smartlappenkoor Lingewaard een homogene en gezellige club is. Evengoed kijken zij uit naar nieuwe leden. Immers, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Zij repeteren elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de grote zaal van cultureel centrum De Kinkel. Wil je eens kennis maken met dit gezellige koor bezoek dan eens hun site: slk-lingewaard.nl en meld je aan voor een repetitieavond luisteren of, nog liever, meezingen en ervaar dat zingen je blij maakt en vreugde geeft waardoor je vanzelf lid wordt.