Afbeelding
Foto:

Peter Gillis (Massa is Kassa)

bij WijnZinnig Gendt

GENDT - Hatseflats! Zaterdag 19 februari zal de (brutaalste) ondernemer van Nederland én bekend van het tv-programma Massa is Kassa een bezoek brengen aan WijnZinnig Gendt.

Dit bezoek zal in het teken staan van zijn eigen likorette ’t Gilliske. Dit zachte drankje heeft een lager alcoholpercentage dan likeuren en heeft een zachte smaak van karamel, vanille, kaneel en amandel. Perfect om gewoon een lekker glaasje van te nemen.

Rond 16.00 uur zal Peter met zijn Nicol aankomen in de inmiddels bekende Rolls Royce. Vervolgens zal hij tot ongeveer 17.00 uur bij WijnZinnig Gendt binnen zijn om te proosten met zijn Gilliske, handtekeningen uit te delen en natuurlijk mag een coole foto niet ontbreken.

Als lokale ondernemer vindt Guido Lenting het altijd leuk om collega-ondernemers te betrekken bij zijn acties. Zo zal Readshop Viergever uit Gendt ook aanwezig zijn om het boek van Peter Gillis te verkopen. Deze kan dan direct door Peter gesigneerd worden en zullen de worstenbroodjes niet vergeten worden…

Aangezien Peter Gillis voorlopig niet in deze regio zal komen om zijn boek of drankje te promoten, verwachten wij een grote opkomst. Om die reden zullen wij de geldende maatregelen rondom corona strikt volgen. Dit betekent dat er eventueel buiten gewacht dient te worden als binnen het maximaal aantal klanten bereikt is.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met WijnZinnig Gendt.