Afbeelding

Carnaval bij De Piejassen!

Algemeen

BEMMEL – Wat hebben we er lang op moeten wachten, eindelijk is het dan zover, carnaval 2022 is een feit en De Piejassen uit Bemmel zijn niet te temmen en zijn er dan ook helemaal klaar voor. Graag delen zij dan ook het carnvalsprogramma met iedereen.

Op vrijdag 25 februari starten De Piejassen met de rondgang langs alle Bemmelse basisscholen met prins Floris, prinses Isa en de jeugdraad voorop in de polonaise. Heb jij je ingekleurde kleurplaat alweer ingeleverd op school?

Op de vrijdagavond organiseren De Piejassen iets nieuws, voor het eerst wordt er een bovenbouw feest georganiseerd voor de basisschoolkinderen van de groepen 5,6,7 en 8. Met een fantastische imitator act van De Snollebollekes. Dit wil je niet missen!

Normaal staat de zondagmiddag altijd in het teken van de carnavalsoptocht, maar helaas kan deze niet doorgaan. Niet getreurd, ook daar hebben De Piejassen een alternatief voor bedacht; de PiePaPoePa Piejassenjacht voor het hele gezin. Weet jij alle Piejassen te vinden en de opdrachten te voltooien? Het belooft een super leuke tocht te worden en aansluitend is er kindercarnaval in De Kinkel, waar de eerste polonaises worden ingezet.

Maandag 28 februari en dinsdag 1 maart is er als vanouds kindercarnaval in De Kinkel. Dan wordt het weer hossen, feesten en springen geblazen. Hopelijk zijn we dit niet verleerd?
Wil je in detail weten hoe je je aanmeld voor het bovenbouwfeestje of wat de spelregels zijn van de PiePaPoePa Piejassenjacht? Kijk dan snel op www.depiejassen.nl of kijk op de socials.