Tijdens de Carnavalsweek 2022 zijn er 's middags vanaf 13.00 uur bij Talento Metissimo weer Science & Cultuuractiviteiten voor de liefhebber. Het thema is 'draaien en denken' in allerlei maten, bochten en vormen!
Tijdens de Carnavalsweek 2022 zijn er 's middags vanaf 13.00 uur bij Talento Metissimo weer Science & Cultuuractiviteiten voor de liefhebber. Het thema is 'draaien en denken' in allerlei maten, bochten en vormen! Foto: ccml

Draaien & denken met zotte polka dotjes en plotjes

Algemeen

LINGEWAARD - In de carnavalsweek zijn er bij Talento Metissimo weer enkele middagenmet verdiepings- en verrijkingsactiviteiten voor liefhebber(s). Dit jaar 2022 is binnen de Science & Cultuur het gekozen thema: ‘Draaien en Denken’.

Lijkt het je ook leuk? Van harte welkom bij Talento Metissimo! Graag tijdig aanmelden want vol is vol! Info over de dagdelen in de Carnavalsweek: De ochtenden zijn bestemd voor examen-, Citotrainingen, PWS of andere educatie. Dit zijn privé- of andere lessen uit het jaarprogramma in kleine groepjes (niet gratis).

De vakantiemiddagen met Science & Cultuur-educatie van het thema ‘Draaien en Denken’ zijn gratis. “We starten vanaf 13.00 uur met kleine groepjes. Je kunt kiezen uit activiteiten zoals: Allerlei leuke, lastige en zotte polka-dotjes, wiebelwiskunde, draaikubussen, muziek, schaken, etc. etc.  Er ligt weer een bomvol programma vol bekende en onbekende S & C educatie. Blijf denken onder het draaien! Vragen? 06 25506566 of TalentoMetissimo@gmail.com en www.Talentometissimo.nl.