Afbeelding
Foto:

Cafetaria Lingewaard in Gendt

is er helemaal klaar voor!

GENDT – De cafetaria aan de Kapelstraat heeft sinds enkele maanden een nieuwe eigenaar. Danny Briese heeft samen met zijn man Roel Donker het eethuis nieuw leven ingeblazen. Sinds september hebben ze ‘proefgedraaid’. En nu alles op rolletjes loopt is het tijd om Cafetaria Lingewaard officieel te openen.

Danny kent het vak als geen ander. Hij heeft met veel plezier jaren gewerkt bij een gerenommeerd cafetaria in de buurt met fijne leermeesters, die hem het vak eigenhandig hebben gemaakt. Toch heeft hij zijn droom nooit uit het oog verloren: een eigen cafetaria te openen.

Cafetaria Lingewaard is geen standaard cafetaria/restaurant. “We hebben naast friet en snacks een breed aanbod in verse pizza’s, döner en shoarma.” Wie de kwaliteit van cafetaria Lingewaard wil testen, moet beslist de gehaktbal of de bamibal uit eigen keuken proeven. Die laatste is zeer rijk gevuld en mild pittig gekruid.” Ook de schnitzel en het stoofvlees zijn niet te versmaden. “We blijven zo dicht mogelijk bij de natuur. En we kunnen precies vertellen welke ingrediënten in onze huisgemaakte producten zitten. Vraag dat maar eens in een andere cafetaria!”

Brödje op zondag!

Wie graag verse Duitse broodjes bij het ontbijt wil, kan daarvoor op de zondagochtend van 08.00 tot 11.00 uur terecht. De snacks in de vitrine hebben plaats gemaakt voor heerlijke broodjes, croissants, Berliner bollen en meer. Bestellen kan ook via de website; en thuis laten bezorgen eveneens!

En verrassend: kinderen en iedereen, die zich nog kind voelt, mogen een graai doen in de grabbelton. Kom maar eens kijken en proeven.

Cafetaria Lingewaard, Kapelstraat 5a, Gendt; 0481 354952; www.cafetarialingewaard.nl.